Kuljetusalan ammattilainen, tule meille töihin!

 

 

 

Nyt työpaikka avoinna kuljetustehtäviin!

Nyt haemme kuljettajaa kuorma-autopätevyyksillä täydentämään ryhmäämme. Työtehtävät koostuvat esimerkiksi kotijakeluryhmämme huonekalu- ja kodinkonetoimituksista sekä Lindström-tekstiilipalvelun tehtävistä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä kuljettajan henkilökohtaisten taitojen ja esimerkiksi aikaisemman kokemuksen perusteella. Tehtävissä toiminta-alueena on Jyväskylän ja Keski-Suomen alue. Töiden ja opetusjakson aloitus tehdään heti soveltuvan tekijän löydyttyä, vaikka heti huomenna. Meillä myös opetusjakso on normaalia palkallista työaikaa. Täytä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostilla osoitteeseen: tyopaikat@014-kuljetus.fi

(päivitetty 27.5.2021)

 

Me 014-Kuljetuksella tarjoamme töitä mahtavien työkavereiden seurassa. Työ on mielenkiintoista. Työajat ja autokalusto vaihtelevat tilanteiden mukaan. Toimialueemme kattaa Keski-Suomen alueen, muun muassa Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen.

Valtaosa työtehtävistämme edellyttää kuorma-autokorttia ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyyttä. Järjestämme myös omaa koulutusta henkilöstömme ammattipätevyyden ylläpitämiseksi. Työllistämme lisäksi pakettiautonkuljettajia, autonapumiehiä ja varastotyöntekijöitä.

Meillä voit työskennellä myös sivutoimisesti, esimerkiksi opiskeluiden ohessa, iltaisin tai viikonloppuisin.

Lähetä avoin työhakemus sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@014-kuljetus.fi tai täytä alla oleva lomake.

Lähetä meille hakemus