Kuljetusalan ammattilainen, tule meille töihin!

 

 

 

Nyt työpaikkoja avoinna kuljetustehtäviin!

Nyt haemme pakettiautonkuljettajia kauppapalvelukuljetuksia hoitamaan. Työtehtävät koostuvat elintarvikekauppaostosten toimittamisesta kauppaliikkeistä asiakkaille kotiin.Työajat sijoittuvat arkipäiviin (ma-pe), jolloin tehdään aamulla tai iltapäivällä alkavia työvuoroja. Lisäksi kuljetuksia hoidetaan lauantaisin aamulla alkaen. Työvuoroja on päivittäin useita, joten kuljettajille suunnitellaan työviikkoja vaihteleville työajoille. Nämä kuljetukset soveltuvat hyvin myös vaikkapa sivutoimista työtä haluavalle. Aikaisemmin suoritettu elintarvikealan hygieniapassikoulutus lasketaan hakijalle eduksi mutta koulutamme myös itse tarvittaessa.

Lisäksi haemme kuorma-auton kuljettajaa täydentämään kotijakeluryhmäämme. Työtehtävät koostuvat huonekalu- ja kodinkonetoimituksista, joihin liittyy myös asentamis- ja kokoamispalveluita. Työtehtäviä voidaan räätälöidä kuljettajan henkilökohtaisten taitojen ja esimerkiksi aikaisemman kokemuksen perusteella. Tehtävissä toiminta-alueena on Jyväskylän ja Keski-Suomen alue.

Töiden ja opetusjakson aloitus tehdään heti soveltuvan tekijän löydyttyä, vaikka heti huomenna. Meillä myös opetusjakso on normaalia palkallista työaikaa. Täytä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä sähköpostilla osoitteeseen: tyopaikat@014-kuljetus.fi

(päivitetty 30.7.2021)

 

Me 014-Kuljetuksella tarjoamme töitä mahtavien työkavereiden seurassa. Työtehtävät ovat mielenkiintoista ja sopivasti haasteellisia. Työajat ja kuljetuksissa käytettävä autokalusto vaihtelevat tilanteiden mukaan. Toimialueemme kattaa laajasti koko Keski-Suomen alueen. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylässä Seppälänkankaan alueella.

Tarjoamme töitä kuorma- ja pakettiautokuljettajille sekä autonapumiehille ja varastotyöntekijölle.

Meillä voit työskennellä myös sivutoimisesti, esimerkiksi opiskeluiden ohessa, iltaisin tai viikonloppuisin.

Lähetä avoin työhakemus sähköpostilla osoitteeseen tyopaikat@014-kuljetus.fi tai täytä alla oleva lomake.

Lähetä meille hakemus