Rahtikuljetukset

Kuljetamme nouto- ja jakelurahtia koko Keski-Suomen alueella. Yhteensovitamme vaihtelevat aikataulut sekä lähetys- että vastaanottopäässä siten, että asiakkaalle ei koidu missään vaiheessa ylimääräistä vaivaa. Hoidamme myös vaarallisten aineiden kuljetuksia ADR-säännösten mukaisesti.

Elintarvikekuljetukset

Kuljetamme Keski-Suomen alueella muun muassa leipomotuotteita, valmisruokia, tukkulähetyksiä sekä pakaste- ja kylmäkuljetuksia. Elintarvikekuljetusten kokonaisratkaisujemme avulla haastavatkaan aikataulut eivät tuota meillä päänvaivaa.

Vaihtotekstiilipalvelut

Teemme laajaa yhteistyötä Keski-Suomen alueella tekstiilipalvelualan markkinajohtaja Lindströmin kanssa. Varmistamme kuljetusten osalta asiakasyrityksemme palvelulupaukset omille asiakkailleen.

Painotuotekuljetukset

Lehtitalojen ja jakeluyhtiöiden painotuotekuljetukset ovat kuuluneet palveluumme jo 25 vuoden ajan. Tuotannon sekä kuljetusketjujen aikataulutukset ovat perusosaamistamme ja reagoimme joustavasti nopeasti muuttuviin aikatauluihin sekä kuljetusvaatimuksiin.

Pikalähettipalvelut

Pikalähettipalvelumme kattaa kertaluonteiset, räätälöidyt sekä säännöllisesti toistuvat kuljetukset. Yksityiskohdat sovitaan asiakkaan aikataulujen ja tarpeiden mukaisesti. Toimintavarmuutemme ja lähtönopeutemme varmistavat onnistumisen nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa.

Kotijakelu ja noudot

Toimitamme Keski-Suomen alueella koteihin huonekaluja, kodinkoneita ja nettikauppojen lähetyksiä, myös suoraan Jyväskylän alueen huonekalu- ja kodinkoneliikkeistä. Tarvittaessa kokoamme huonekaluja sekä kierrätämme asiakkaalta palautuvat vanhat koneet ja kalusteet.

Teemme myös huonekalujen, sähkö- ja elektroniikkalaitteiden ja muiden suurien esineiden noutoja asiakkailta sekä huolehdimme noudettujen tuotteiden kierrätyksestä.

Varastointi- ja terminaalipalvelut

Oma jakeluterminaalimme tarjoaa monipuolisesti palveluita, kuten lähetysten vastaanottaminen, sisältäen sovitut tarkistukset ja raportoinnin, varastokäsittely ja varastointi, asiakaskohtaisten lähetyserien keräys, tuotteiden kokoaminen sekä nouto- ja jakelukuljetukset, myös yhteistyökumppaneidemme toimesta.